5 sätt att vinna

1. Vinnarskallar

De som har bästa resultat varje vecka. Resultat räknas fram med 3 kriterier: 1) antal rätt 2) närheten till skiljefrågan och 3) hur lång tid man tar att svara på frågorna.

2. "Lagom" vinnare

Deltagarna varje vecka vars resultat är nära medelvärdet av alla resultat. Alltså 50% och just över. T.ex om 50 deltar, plats 25 och 26 skulle vara "Lagom" vinnare.

3. Närmast till Skilfefrågan

Varje vecka delas ut ett pris till den som gissar närmast skiljefrågan.

Förra veckans vinnare

4. Rätt på Skiljefrågan

Det har hänt att någon på en Xrunda prickar svaret på skiljefrågan. De får en biobiljett oavsett antal som deltog. Första 2 som gissar rätt vinner! Vill du träna på skiljefrågor? Kolla Xrundans Facebook sida, där hittar du många från tidigare veckor.

Xrundans Facebook sida

5. Månadens vinnare

Om man har deltagit åtminstone 3 veckor under månaden på banor i din kommun kan du också vinna ett pris. Vi tar de som har gått mest och kolla på medelvärdet av hur nära du var till skiljefrågan varje vecka. Upp till 3 vinnare varje månad per kommun. Biobiljetter!

Senaste vinnare

Priser via SMS

Pressbyråkuponger

image494

Under sommaren blir det oftast glass eller korv och dryck. Under vintern blir det en god fika med kaffe och bulle.

SF Bio biljetter

Visst är det roligt med Bio! När du får en Xrundan biobiljett via SMS är det bara att visa detta SMS som inträde.

Antal vinnare

Antal pris-vinnare beror på hur många som deltar på en bana under veckan. Se regler och villkor, men om exempelvis 100 deltar då blir det 7 pris-vinnare:  2 som får biobiljetter och åtminstone 7 som får kupong från Pressbyrån.